Repair - An Overview

Wiki Article

Ik experienced maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Heel mooi vakwerk en prettig Speak to. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig achieved het maken van een cosplay uit een bepaalde sport en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Wil je meer weten about de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan Get hold of satisfied mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien met vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig met het maken van een cosplay uit een bepaalde video game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Houd rekening met de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

Kies de juiste stof: Niet alle materialen zijn even geschikt voor borduren. Katoen, polyester en fleece werken around het algemeen goed.

Kies complementaire kleuren: Ik selecteer draadkleuren die goed passen bij de kleur van de kleding en je merkidentiteit.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de program, zo krijgt u een prijs op maat.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen satisfied borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

In deze tekst ontdek je alles over het borduren van kleding, van de verschillende technieken tot de voordelen voor je bedrijf of persoonlijke stijl. Lees verder om te leren hoe je jouw kledingstukken kunt transformeren satisfied een unieke borduring. Je get more info kunt natuurlijk ook altijd kleding bedrukken.

Alweer erg tevreden about mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn brand op de verschillende sort blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Report this wiki page